Προβολή κατάAll Tags 1


Τα συστήματα αντικλεπτικής ομίχλης στην BOOS S.A.

Από τις αρχές Οκτωβρίου τα προϊόντα του οίκου Protect Δανίας διανέμονται και υποστηρίζονται αποκλειστικά από την BOOS S.A. στην Ελλάδα και την Κύπρο.
 
Η συμφωνία μεταξύ BOOS S.A. και Protect Hellas, με την στήριξη της Protect Δανίας, προβλέπει την πλήρη μεταφορά της δραστηριότητας στην BOOS S.A., με στόχο τη συνέχιση της έως τώρα επιτυχημένης πορείας της Protect στην Ελληνική αγορά, καθώς και την περαιτέρω υιοθέτηση της τεχνολογίας αντικλεπτικής ομίχλης από το κοινό. 
 
Στα πλαίσια της συμφωνίας, η Protect Hellas θα διακόψει τη λειτουργία της, ενώ ο εκπρόσωπός της κος Παναγιώτης Σιμιτζής, θα παραμείνει ενεργός συμβουλευτικά, υποστηρίζοντας  την περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεων των συστημάτων Protect και διαθέτοντας την τεχνογνωσία του στην BOOS. Αναγνωρίζοντας το επιτυχές έως τώρα έργο του κ. Σημιτζή, η BOOS S.A. προσβλέπει σε περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μαζί του. 
 
Η BOOS S.A. αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα των συστημάτων φυσικής και ηλεκτρονικής ασφαλείας καθώς και διαχείρισης χρήματος. Από το 1973 αποτελεί βασικό προμηθευτή σε Τράπεζες και Οργανισμούς,  ενώ διαθέτει ευρύ δίκτυο εμπορικής και τεχνικής κάλυψης σε όλη την επικράτεια. 
 
Βασικοί στόχοι της εταιρίας, η διατήρηση και διεύρυνση του δικτύου μεταπωλητών καθώς και η τεχνική υποστήριξη των εγκατεστημένων συστημάτων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:
 
BOOS S.A.
 
Λ. Μεσογείων 262
15562 Χολαργός 
 
Τηλ. +30 210 6549590
Φαξ. +30 210 6561278 
info@boos.gr
Tags: protect