All
The latest
News
& Events
SORT BY
15-18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

SECUREXPO 2022

M.E.C. ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Συμμετέχουμε και σας προσκαλούμε στην έκθεση SECUREXPO, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 18 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C..

Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας (B15/B16) όπου θα παρουσιάσουμε τις καινοτόμες λύσεις μας στον τομέα της ασφάλειας και της διαχείρισης αξιών.

Για την ηλεκτρονική σας προεγγραφή επισκεφθείτε μια από τις ιστοσελίδεςwww.indelex-smarthomexpo.euwww.securexpo.eu

11-04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

HORECA 2022

Metropolitan Expo

Η ΒΟΟS SA συμμετέχει για μια ακόμα χρονιά στην έκθεση HORECA 2022. 

Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σας περιμένει στο περίπτερο Α04-Hall2  στο Metropolitan Expo από τις 11 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2022 με νέες προτάσεις και προηγμένες λύσεις που καλύπτουν τις υψηλότερες απαιτήσεις ασφάλειας.

Συστήματα Αντικλεπτικής Ομίχλης του Οίκου PROTECT

Κανείς δεν μπορεί να κλέψει κάτι που δε βλέπει!

Οι Μηχανισμοί παραγωγής Αντικλεπτικής Ομίχλης ασφαλείας της δανέζικης εταιρείας Protect είναι σε θέση εντός λίγων δευτερολέπτων από τη στιγμή που θα δεχθούν το ερέθισμα του συναγερμού, να καλύψουν πλήρως το χώρο με αδιαπέραστη ομίχλη, προστατεύοντας έτσι τόσο τα τιμαλφή όσο και τους ανθρώπους που βρίσκονται εντός.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο, όπως δημοσιεύτηκε στο κλαδικό περιοδικό Security Report Μάρτιος 2021.

07-10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση HORECA 20

Αθήνα _ Ελλάδα

Η BOOS Α.Ε. συμμετείχε για μία ακόμα χρονιά στη διεθνή έκθεση HORECA 2020, κατά την οποία βρεθήκαμε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους επισκέπτες του περιπτέρου μας για τις τρέχουσες προκλήσεις στο χώρο της ηλεκτρονικής και φυσικής ασφάλειας.

Εκπροσωπώντας παγκοσμίως γνωστούς κατασκευαστές, όπως Wertheim, Glory, Arregui, Traka ASSA ABLOY, KABA, Tyco και Fire Pro, παρουσιάσαμε προηγμένες λύσεις σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων: χρηματοκιβώτια, συστήματα επανακυκλοφορίας μετρητών, συστήματα διαχείρισης κλειδιών και παγίων, συστήματα κλειδώματος και συστήματα κατάσβεσης.

Το περίπτερό μας, με κεντρικό σλόγκαν «Protect whats important» και προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη των τουριστικών μονάδων ασφαλείας, έγινε πόλος έλξης για πλήθος επισκεπτών.

 

01-02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Παρουσία στο 7ο Security Project

Αθήνα _ Ελλάδα

H BΟΟS S.A. συμμετείχε σαν χορηγός στο 7ο Συνέδριο Security Project, την ετήσια κορυφαία συνάντηση των ειδικών και επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας. Στο περίπτερο της BOOS οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με το εξειδικευμένο προσωπικό της για την ανάγκη ενίσχυσης του επιπέδου ασφάλειας και να  ενημερωθούν αναφορικά με τις σύγχρονες τεχνολογίες και στρατηγικές της παγκόσμιας βιομηχανίας.

  

08-11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση HORECA 19

Αθήνα _ Ελλάδα

Η BΟΟS A.E. υποδέχτηκε στην έκθεση HORECA 2019 τους επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας παρουσιάζοντας προηγμένες λύσεις που καλύπτουν τις υψηλότερες απαιτήσεις ασφάλειας, δίνοντας τους τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο.

Τα έξυπνα συστήματα διαχείρισης κλειδιών και παγίων της Traka (ομίλου Assa Abloy), όπως επίσης και οι τελευταίες σειρές χρηματοκιβωτίων της Wertheim και Arregui, βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών.

 

 

 

4-8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Συμμετοχή στην έκθεση Ποσειδώνια 2018

Αθήνα _ Ελλάδα

Η BOOS S.A. συμμετείχε στη σημαντικότερη συνάντηση της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας εκπροσωπώντας τον κορυφαίο αυστριακό Οίκο Wertheim στο περίπτερο του Advantage Austria, του οργανισμού εξωτερικού εμπορίου και επενδύσεων της Αυστρίας στην Ελλάδα.

Η ομάδα πωλήσεών μας παρουσίασε στους εκατοντάδες επισκέπτες την τελευταία σειρά πιστοποιημένων χρηματοκιβωτίων υψηλής αντιδιαρρηκτικής αντοχής κατάλληλα για τις ανάγκες ασφάλειας στον κλάδο της ναυτιλίας.

 

18-20 ΜΑΪΟΥ 2018

Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση SECUREXPO 18

Αθήνα _ Ελλάδα

Για μια ακόμη χρονιά η ΒΟΟS S.A. συμμετείχε με επιτυχία στη μεγάλη κλαδική έκθεση SECUREXPO. Στο επιβλητικό και υψηλής αισθητικής περίπτερο μας υποδεχθήκαμε εκατοντάδες επισκέπτες παρουσιάζοντας εξειδικευμένες λύσεις στις σύγχρονες απαιτήσεις ασφαλείας. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχανε τα συστήματα διαχείρισης κλειδιών και παγίων του κορυφαίου κατασκευαστή Traka και τα πιστοποιημένα χρηματοκιβώτια των Οίκων Wertheim και Arregui. Επίσης οι επισκέπτες μας έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αντικλεπτικά συστήματα ομίχλης του Δανέζικου Οίκου Protect, τα συστήματα διαχείρισης μετρητών των Glory και Procoin, τα εξειδικευμένα συστήματα συναγερμού της Tyco αλλά και τα προηγμένα συστήματα X-Ray της Astrophysics.

 

25-27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση XENIA 17

Αθήνα _ Ελλάδα

Η ΒΟΟS S.A. συμμετείχε επιτυχώς στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2017, μία έκθεση αποκλειστικά για τους επαγγελματίες της φιλοξενίας. Συνομιλήσαμε με πλήθος επισκεπτών και παρουσιάσαμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και εξειδικευμένων λύσεων για τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο ξενοδοχειακός κλάδος.

 

 

 

16-17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Παρουσία στο 6ο Security Project

Αθήνα _ Ελλάδα

Μεγάλη μας τιμή και χαρά που είχαμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε ως χορηγοί στο 6ο Συνέδριο Security Project και να παρουσιάσουμε σύγχρονες λύσεις σε τομείς όπως η πυρασφάλεια, η βίντεο-επιτήρηση, ο έλεγχος πρόσβασης, καθώς και τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού και αντικλεπτικής ομίχλης.

“Quality First” λοιπόν το κεντρικό μήνυμα της φετινής εκδήλωσης και ταυτιζόμαστε απόλυτα!