Προβολή κατάAll Tags 1Βλέπετε όλες τις αναρτήσεις

Παρουσίαση της BOOS SA από τον Πανελλήνιο Οδηγό Κοσμήματος

Η πρώτη γνωριμία με τον κλάδο κοσμημάτων έγινε στην έκθεση "Ελλήνων Κόσμημα". Πλέον η BOOS SA βρίσκεται στις σελίδες του περιοδικού "Εκθεσιακή Έκδοση 2015" από τον Πανελλήνιο Οδηγό Κοσμήματος."Πατήστε εδώ


Review

Παρουσίαση μηχανισμών παραγωγής αντικλεπτικής ομίχλης ασφαλείας Protect Qumulus 600i/1100i/2200i στο τεύχος 38 του κλαδικού περιοδικού Security Report (Ιανουάριος 2015).

http://boos.gr/uploads/media_items/review-protect-600i-1100i-2200inew-dec-2014-se.original.pdf


Ένα αξιόπιστο μέσο πληρωμής...

Παρουσίαση με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τραπεζογραμματίου των 10€ στο τεύχος 35 του κλαδικού περιοδικού Security Report (Οκτώβριος 2014).

http://boos.gr/uploads/media_items/%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BF-10.original.pdf 


"Κανείς δεν μπορεί να κλέψει κάτι που δεν βλέπει..."

Παρουσίαση συστημάτων αντικλεπτικής ομίχλης Protect στο τεύχος 34 του κλαδικού περιοδικού Security Report (Σεπτέμβριος 2014).

http://boos.gr/uploads/media_items/protect-security-report.original.pdf 


Τα συστήματα αντικλεπτικής ομίχλης στην BOOS S.A.

Από τις αρχές Οκτωβρίου τα προϊόντα του οίκου Protect Δανίας διανέμονται και υποστηρίζονται αποκλειστικά από την BOOS S.A. στην Ελλάδα και την Κύπρο.
 
Η συμφωνία μεταξύ BOOS S.A. και Protect Hellas, με την στήριξη της Protect Δανίας, προβλέπει την πλήρη μεταφορά της δραστηριότητας στην BOOS S.A., με στόχο τη συνέχιση της έως τώρα επιτυχημένης πορείας της Protect στην Ελληνική αγορά, καθώς και την περαιτέρω υιοθέτηση της τεχνολογίας αντικλεπτικής ομίχλης από το κοινό. 
 
Στα πλαίσια της συμφωνίας, η Protect Hellas θα διακόψει τη λειτουργία της, ενώ ο εκπρόσωπός της κος Παναγιώτης Σιμιτζής, θα παραμείνει ενεργός συμβουλευτικά, υποστηρίζοντας  την περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεων των συστημάτων Protect και διαθέτοντας την τεχνογνωσία του στην BOOS. Αναγνωρίζοντας το επιτυχές έως τώρα έργο του κ. Σημιτζή, η BOOS S.A. προσβλέπει σε περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μαζί του. 
 
Η BOOS S.A. αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα των συστημάτων φυσικής και ηλεκτρονικής ασφαλείας καθώς και διαχείρισης χρήματος. Από το 1973 αποτελεί βασικό προμηθευτή σε Τράπεζες και Οργανισμούς,  ενώ διαθέτει ευρύ δίκτυο εμπορικής και τεχνικής κάλυψης σε όλη την επικράτεια. 
 
Βασικοί στόχοι της εταιρίας, η διατήρηση και διεύρυνση του δικτύου μεταπωλητών καθώς και η τεχνική υποστήριξη των εγκατεστημένων συστημάτων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:
 
BOOS S.A.
 
Λ. Μεσογείων 262
15562 Χολαργός 
 
Τηλ. +30 210 6549590
Φαξ. +30 210 6561278 
info@boos.gr
Tags: protect

Έκθεση Food Expo 2014

  • p3156174
  • p3156178
  • p3156179
  • p3156182
  • p3156183
  • p3156185
  • p3156190
 • Previous
 • Next

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της BOOS στην έκθεση FOOD EXPO 2014.

Η έκθεση, η οποία διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα φέτος, απευθυνόταν σε επαγγελματίες του χώρου των Τροφίμων και Ποτών και δέχθηκε πάνω από 25000 επισκέπτες από 10500 επιχειρήσεις.

Η BOOS παρουσίασε λύσεις της με πεδίο εφαρμογή σε επιχειρήσεις σχετικές με Τρόφιμα και Ποτά.

Το βασικό αντικείμενο που παρουσιάστηκε είναι το σύστημα Cash Infinity του Ιαπωνικού Οίκου Glory. Αποτελεί το κορυφαίο σύστημα αυτοματοποίησης ταμείου για επιχειρήσεις Λιανικής, και ειδικά για τον χώρο των Τροφίμων και Ποτών παρέχει σημαντικότατα οφέλη σε τομείς όπως:

* Παραγωγικότητα

* Ασφάλεια

* Εξυπηρέτηση

* Υγιεινή

* Πληροφόρηση

Σημειώθηκε σημαντικό ενδιαφέρον από επιχειρήσεις του χώρου και ήδη είναι σε εξέλιξη πιλοτικές εγκαταστάσεις του συγκεκριμένου συστήματος.


Αφιέρωμα: "Θωρακίστε τα περιουσιακά σας στοιχεί

Στο site της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" παρουσιάζεται αφιέρωμα με τίτλο "Θωρακίστε τα περιουσιακά σας στοιχεία".

Γίνεται εκτενής αναφορά στα κριτήρια επιλογής χρηματοκιβωτίων, καθώς και σε νέες πρωτοποριακές λύσεις ασφάλειας όπως η αντικλεπτική ομίχλη ασφαλείας.

Πατήστε εδώ για να δείτε το αφιέρωμα


Άρθρο: Αυτόματα Συστήματα διαχείρισης χρήματος για Retailers

Στο τεύχος 31 του περιοδικού Security Report δημοσιεύθηκε το άρθρο με τίτλο "Αυτόματα Συστήματα διαχείρισης χρήματος για retailers"


Σύστημα προστασίας ΑΤΜ κατά εκρηκτικών αερίων

Η BOOS, σε συνεργασία με τον Ολλανδικό Οίκο Mactwin, εισάγει και προωθεί στην Ελληνική Αγορά το πρωτοποριακό σύστημα GPU για την προστασία ΑΤΜ κατά επιθέσεων με εκρηκτικά αέρια.

Ο συγκεκριμένος τρόπος επίθεσης αποτελεί συχνό πρόβλημα σε άλλες Ευρωπαϊκές και μη Χώρες, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει και εμφανίζεται συχνά και στην Ελλάδα.

Το σύστημα GPU της Mactwin αποτελεί ολοκληρωμένη λύση, για κάθε τύπο ΑΤΜ, και παρέχει υψηλού επιπέδου προστασία με πλήρη αποφυγή της έκρηξης. Εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα, ενώ δεν επηρεάζει τη λειτουργία του ΑΤΜ.

Λεπτομέρειες για το σύστημα θα βρείτε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.